Vocalia Menjador: FORMACIÓ DE FORMADORS

Publicat el Tue 11/01/2022
mENJADOR ESCOLAR

Les famílies de l'AFA Mallorca volem posar el nostre gra de sorra, una vegada més, com a part que som de la comunitat educativa. En aquest sentit en l'última assemblea de l'AFA celebrada recentment els i les sòcies vam aprovar el projecte FORMACIÓ DE FORMADORS, que consisteix en oferir a la nostra secretaria de l'AFA la Clara Cambronero (que també és Coordinadora general de l'espai menjador per part d'Alcoes), així com a les altres coordinadores de l'espai de migdia , l'Anna Velazco (coordinadora d'infantil) i  la Carolina Rivera (coordinadora de primària), la realització del taller "Els conflictes i les emocions en l'espai del migdia. Recursos per acompanyar emocionalment els infants" organitzat per l'equip de Mar Milan Seda.

 

Amb aquest taller donem inici a un nou projecte "Formació de formadors", amb l'objectiu que la secretaria de l'AFA i les coordinadores de l'espai de menjador d'Alcoes siguin les referents a cada curs per a tots/es els/les monitors/res de l'escola, en els temes de coeducació, resolució de conflictes, patis inclusius, gènere i molts més.


Estem molt satisfets amb aquest nou projecte presentat per la Junta de l'AFA Mallorca i la Vocalia del Menjador i desitgem unir esforços amb la direcció de l'escola i l'empresa Alcoes per a donar continuïtat a la formació de formadors.


En aquest dossier teniu la informació detallada del taller, que es durà a terme durant el segon trimestre d'aquest curs 2021-22