Projecte del futur Institut-escola Mallorca

Publicat el Fri 19/11/2021
institut escola

Aquí trobareu la presentació de la reunió informativa del 17/11 en relació a la proposta de crear l'institut-escola Mallorca.

Ara s'obre un període on és clau la participació de l'AFA i les famílies. És per això que s'han organizat diferents comissions de voluntaris/àries:

1. Comissió educativa: crearem un institut des de zero. La direcció de l'escola es troba davant d’aquest repte i NECESSITEM PARES I MARES DEL MÓN DE L’EDUCACIÓ, famílies que coneguin el funcionament de la secundària i la idiosincrasia d'un institut per ajudar en el disseny del projecte educatiu. 

2. Comissió Comunicativa i d'incidència política per a la Relació amb mitjans de comunicació/xarxes socials en cas que hi hagi desavinences o necessitem denunciar la nostra situació.  Creiem que els espais exteriors es veuran molt afectats i volem lluitar per aconseguir-ne d'externs a l'escola. PARES I MARES QUE TREBALLIN EN EL SECTOR LINGÜISTIC, PERIODÍSTIC O EDITORIAL.

3. Comissió tècnica, on ja hi ha pares i mares arquitectes i enginyers que estudiaran la proposta tècnica que faci el Consorci i aportaran idees i solucions, però caldrà fer-ne el seguiment. Així que si algú més en vol formar part aniria molt bé, sobretot PARES I MARES QUE TREBALLIN EN EL MÓN DE LES OBRES D’EDIFICACIÓ.

Com veieu estem en un moment decisiu i cabdal per al futur de la nostra escola i us necessitem.

Adreçeu-vos a junta@afamallorca.cat per colaborar.

Ara més que mai #totsumem

Categories