EXTRAESCOLARS 21-22

Publicat el Wed 09/06/2021
extraescolars

Us presentem la GRAELLA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS per al proper curs escolar 21-22.

Tingueu en compte que tota la informació relativa a les extraescolars pot patir canvis i anul·lacions perquè està subjecta als possibles canvis normatius o restriccions que puguin produir-se en relació a la situació excepcional de la COVID-19. 

Les inscripcions seran online la setmana del 14 al 20 de juny, excepte per a les famílies de P3, que hauran de fer-la al setembre, coincidint amb el període d'inscripció per a les places vacants de la resta d'alumnes de l'escola.

Per inscriure's a acollida i a l'activitat d'educació emocional s'han d'omplir les fitxes d'inscripció i enviar-les per e-mail a les adreces corresponents, que trobareu al full d'informació general. Us les deixem aquí perquè pugueu fer-ho:

1. Fitxa d'inscripció del servei d'acollida

2. Fitxa d'inscripció d'educació emocional

 

Us recomanem que llegiu atentament tota la informació i la carta de presentació perquè hi ha canvis i activitats noves. A continuació teniu una breu descripció de les activitats. Si en voleu més informació, cliqueu a sobre del nom de l'activitat perquè se us descarregui el document informatiu:

 

MANUALITATS CREATIVES. JUST FOR YOU KIDS ens ofereix una nova manera de potenciar el desenvolupament de la creativitat dels infants, on mitjançant les manualitats, ells i elles son  protagonistes del seu temps d’oci i no simples espectadors.

LABORATORI D’ART I CREATIVITAT per a Infantil i Primària.  De la mà de MY LITTLE VAN GOGH, Atelier inspirat en la pedagogía Reggio Emilia, apostem per la llibertat per estimular el pensament creatiu i l’autoconfiança en una activitat on treballaran amb materials naturals pintant, estampant, modelant i on el procés és més important que el resultat. 

FRANCÈS. Ara que ja hem consolidat l’Anglès, amb  IDIOMES TARRADELLAS ens atrevim a proposar-vos el francès per a qui s’animi a aprendre una altra llengua a partir de 3r!

TEATRE. ARTICA, del Teatre Regina, ens proposa endinsar-nos en les arts escèniques. Per als més petits mitjançant  jocs i exercicis adequats per la seva edat descobriran el teatre i donaran les primeres pases com a actors i actrius. Per a la comunitat de mitjans i grans  treballaran amb exercicis més complexes de presència escènica, coneixement del cos, etc. 

TALLER UKELELE. La nostra referència musical a les Extraescolars, CEM DA CAPO que treballa amb nosaltres des de fa molts anys amb la Guitarra i el Teclat, s’atreveix aquest curs a ensenyar-nos a tocar un nou i divertit  instrument de corda. L’Ukelele està de moda i segur que amb ell els infants gaudiran de la música. Farem un taller “da Capo”, des del principi. És novetat també que aquesta activitat l’oferim en la franja del migdia.

ACROSPORT. L’Associació Esportiva Eixample ens proposa aquest esport acrobàtic on es treballa la formació de figures humanes i piràmides, acrobàcies, salts i piruetes. En aquesta divertida proposta es desenvolupa especialment la força, la flexibilitat i l’equilibri i el treball en grup és fonamental.

DANSA URBANA. Aquesta activitat ens l'ofereix l'Associació Esportiva Eixample. Expressar-se mitjançant el moviment, creant, aprenent o seguint passos i coreografies modernes. Les danses urbanes seran l'estil principal de les sessions (Funky, Hip Hop, Popping, Breakdance, Latin salsa...).

 

També consolidem algunes activitats que varem començar aquest curs que ja s’acaba  i que han tingut una molt bona acollida entre les famílies:

ROBÒTICA. El curs passat ens vam estrenar amb la robòtica amb Aha Steam i el resultat ha estat molt satisfactori, per això repetim. Enguany ampliem l’oferta també a P5. 

EDUCACIÓ EMOCIONAL. Després de la molt bona acceptació del curs passat, la nostra coach educativa Mar Milán Seda seguirà oferint aquesta activitat en la qual a través de diferents jocs, els infants de primària aprendran a gestionar millor les emocions, seguint  el lema que educar és emocionar. La novetat és que aquest curs la farem al migdia i a l’aire lliure! 

IOGA PER A INFANTS i IOGA PER A FAMÍLIES: Tornarem a  relaxar-nos i fer exercici de la mà de Iogainens. Una forma divertida de desenvolupar els sentits, la capacitat d'atenció i concentració, la consciència del cos i la flexibilitat, tenint en compte aspectes tan importants com el relaxament i la respiració. Els divendres en família! Una manera divertida de compartir una activitat amb el teu fill/a. 

● ANGLÈS. Idiomes Tarradellas, la nostra acadèmia de proximitat, ens seguirà oferint aquestes interessants i divertides classes on els infants aprenen, reforcen i milloren el seu nivell d'Anglès .

● CIRC PER A MENUTS. Una activitat de psicomotricitat, moguda i divertida per als més menuts que ens ofereix l'Associació Esportiva l'eixample i que després de l'èxit obtingut, amplia l'oferta a 1r de Primària.

●TONIFICACIÓ I ESTIRAMENTS PER A ADULTS. Com que també pensem en els adults, l'Associació Esportiva l'Eixample ofereix dues activitats per posar en forma els pares, mares i tots els familiars de la nostra escola.

 

Recordeu que per fer ús de les activitats extraescolars és OBLIGATORI ser soci de l’AFA.

Aquí trobareu la graella d'extraescolars per cursos, per si us va millor a l'hora de consultar-la.

 

Dilluns 14 a les 18 h hi haurà una reunió informativa online en què estaran presents la gran part de les empreses que imparteixen les extraescolars. Us podreu connectar a través del següent link:

 

https://meet.google.com/qrt-vhek-mhg