ELECCIONS 25/11: INFORMA'T SOBRE ELS CANDIDATS!

Publicat el Tue 23/11/2021
candidats_capçalera

LAIA ERASO 

laiaHola! Soc la Laia. Això de fer campanya a l’escola per al Consell Escolar em sembla, si més no, curiós.

A més de donar-me a conèixer, sobretot als cursos d’Infantil, que és on conec menys famílies (soc mare d’un nen de 3r), sobretot us animo a conèixer quin paper fa el consell escolar, perquè és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre i és on les famílies podem expressar i defensar les nostres inquietuds! 

https://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/consells-escolars-centres/

Actualment estic a la Junta de l’AFA, a la vocalia Escola de Famílies i a la comissió de l’Edifici. Durant la pandèmia vaig crear el grup de Whatsapp d’Escacs.

M’agrada participar al Club Paràgraf, a la Xarxa d’intercanvi i fer barri i comunitat acompanyant el meu fill a les festes de l’escola i acompanyant els gegants i la Mallorqueta. 

Us demano a totes les famílies que voteu! Perquè al consell el sector de famílies som minoria i per tant hem d’omplir totes les places assignades per poder defensar allò que les famílies considerem que és important. 

Si en voleu saber més que fa al consell escolar de l’escola Mallorca, aquí teniu el link:

https://agora.xtec.cat/ceip-mallorca/lescola/consell-escolar/

Animeu-vos i aneu a votar als i a les representants del Consell Escolar! 

 

ALBERTO LOZANO

albertoHola! Soc l’Alberto. És possible que uns quants ja em conegueu perquè soc pare de cinc criatures, quatre d’elles ja a l’escola i l’altra ben aviat. Per aquest motiu estic present a les comunitats de grans, mitjans i petits, podent recollir i sintetitzar les necessitats i desitjos de les diferents etapes.

Considero que el Consell Escolar és el lloc idoni per impulsar la continuïtat del projecte educatiu en la nova etapa com a institut que s’acosta, així com per posar en comú les preocupacions i esperances de totes les comunitats envers els períodes de planificació, execució i posada en marxa del projecte. 

Acabo animant a la participació en la votació a tothom. Necessiten el suport de la comunitat i la implicació de tots per arribar a bon termini, independentment de qui surti escollit treballarem pels nostres petits.

Gràcies.

 

EMMA VALENZUELA

emma

Hola, soc l'Emma, mare del Pol i el Mario Twose (5e i 1r). Per als qui no em conegueu, vaig ser presidenta de l'AFA durant el període 2018-2020 i actualment m'encarrego del Projecte Anglès  i estic a la Comissió del nou edifici.

Durant el meu període com a presidenta vaig tenir la gran sort de formar part del Consell Escolar del centre i vaig veure de primera mà la importància d'aquest estament.

Em presento com a candidata al Consell amb la intenció de donar veu a les famílies del centre i seguir lluitant per una Escola de Qualitat.

Per a tots aquells que no coneixen la importància del Consell, cal saber que és allà on es decideix el projecte educatiu del centre i, per tant, on es pot incidir en temes tant importants com:

1. El projecte de convivència, que encara es troba en desenvolupament, i que treballa la convivència entre tots els infants del centre i els ensenya a relacionar-se davant els conflictes.

2. El projecte de direcció, que va presentar l'Equip directiu quan va presentar la seva candidatura i que, a causa de la COVID, ha vist alguns dels seus punts claus traslladats a segon pla. Cal aconseguir que es reprengui el projecte en la seva totalitat.

3. El Projecte Colònies. Som la única escola pública del barri que no disposa de colònies i cal seguir treballant i fent força per tal de canviar aquest fet dins la nostra escola.

El Consell necessita la representació de les famílies i per aquest motiu us demanem a totes i tots que voteu!

Recordeu que tots fem escola. És important que dijous 25 de novembre aneu a votar!

Categories