REPASSA'L: adheriu-vos-hi fins al 10 de maig

Publicat el Mon 04/05/2020
repassa'l

Les famílies que ja siguin membres de l'AFA i les que l'any passat ja estiguessin inscrites al projecte Re-passa'l NO CAL que s'inscriguin de nou. La subscripció es renovarà de manera automàtica, si no s'indica el contrari.

 

Les famílies que vulguin inscriure's per primera vegada al Repassa'l, poden fer-ho  fins al diumenge 10 de maigPer a fer-ho, envieu la fitxa d’inscripció degudament emplenada o manuscrita a secretaria@afamallorca.catEn cap cas s’acceptaran sol·licituds després del 31 de maig de 2020.

 

Davant  la crisi econòmica que estem vivint,  hem ajustat tot el possible la quota del projecte. Si alguna família té algun impediment per fer front al pagament en les dates establertes, us podeu posar en contacte amb la secretària de l’AFA, per fraccionar el pagament de la quota de l’AFA.

 

La fitxa d’inscripció al Re-passa’l és també la d’inscripció a l’AFA. En cas que només vulgueu ser socis de l’AFA i no adherir-vos al Re-passa’l, marqueu la casella AFA.

 

Us recordem que per poder adherir-se al Re-passa’l, cal ser membre de l’AFA.

Aquí trobareu el dossier del Re-passa'l amb  tota la informació relativa al projecte. 

 

ATENCIÓ: Tot i que els alumnes d'Infantil no faran ús de llibres,  COM A NOVETAT, cal  que les famílies que vulguin participar al projecte de reutilització de llibres a primària estiguin adherides al projecte Repassa’l des d’infantil (Curs 2020-2021). Per aquest motiu, les famílies que vulguin reutilitzar llibres a primària i per tant beneficiar-se dels descomptes que ofereix el projecte, han d’inscriure’s al projecte a partir del  proper curs 2020-2021. 

Categories