Re-passa'l: Adheriu-vos-hi fins al 3/05!

Publicat el Thu 02/05/2019
Repassal

Enguany les famílies que ja siguin membres de l'AFA i les que l'any passat ja estiguessin inscrites al projecte Re-passa'l NO CAL que s'inscriguin de nou. La subscripció es renovarà de manera automàtica, si no s'indica el contrari.

 

Les famílies que vulguin inscriure's per primera vegada al repassa'l, poden fer-ho  fins al divendres 3 de maigPer a fer-ho, entregueu la fitxa d’inscripció degudament emplenada a la secretaria de l’AFA o dipositeu-la a  la bústia blanca.

 

La fitxa d’inscripció al Re-passa’l és també la d’inscripció a l’AFA. En cas que només vulgueu ser socis de l’AFA i no adherir-vos al Re-passa’l, marqueu la casella AFA.

 

Les famílies que presentin la butlleta després del termini previst hauran d’assumir un sobrecost de 20 € per cobrir les despeses derivades de l’atenció personalitzada.

 

Us recordem que per poder adherir-se al Re-passa’l, cal ser membre de l’AFA. Tingueu en compte que a partir de 3r, si no s’ha format part del projecte en cursos anteriors, per adherir-s’hi caldrà abonar les quotes de 1r i 2n + 10€, corresponents la quota de socialització dels cursos de P5 a 2n.

Aquí trobareu el dossier del Re-passa'l amb  tota la informació relativa al projecte. 

Categories