Qui som

Què és l'AFA?

És una associació de famílies que dóna resposta activa a les necessitats dels infants i el seu benestar, sent part fonamental del desenvolupament de l’Escola i la seva qualitat, mitjançant l’aportació d’idees, projectes i recursos tot fomentant el sentiment de pertinença al centre i al seu entorn, entre d'altres.
 

Ens basem en diversos valors com ara la cooperació, el compromís, la creativitat, la sostenibilitat, la participació, la diversitat i l’esforç.

 
 

Què fem i com ho fem

Estem organitzats en diverses vocalies, cadascuna amb projectes propis estructurats al voltant de la nostra idea de millorar la qualitat de l’educació que reben els nostres infants. Els nostres recursos es basen en les aportacions econòmiques (quota anual de l'AFA), però sobretot de treball voluntari, de les famílies sòcies.

Què volem

Volem ser un referent dins l’Escola en la millora de la qualitat educativa dels nostres fills i filles.

Volem continuar amb els projectes i activitats actuals, amb el mateix èxit que ja vam tenir l’any passat.

Volem incrementar el nostre volum i afegir més famílies que vulguin col·laborar amb qualsevol de les nostres comissions.

Vols ser-ne soci?

70 euros

Per associar-se només cal pagar una única quota anual de 70 € per familia.

Per 7€ al mes els infants podran gaudir de: speakers nadius en anglès, extraescolars, servei d'acollida matinal i ludoteca, projecte de socialització de llibres de text, secretària, bibliotecària, taules per a l’hort urbà, festes de Carnestoltes, de Fi de Curs, de Sant Jordi..., acompanyades de diversos elements identitaris (gegants i capgrossos), de grup de batucada, d'obres de teatre molt especials i de servei de bar.

Fes-te soci de l’AFA i ajuda’ns a seguir construint l’escola pública de qualitat que volem per als nostres infants!