Fins al 29/05: Enquesta famílies acollida per a l'auxiliar de conversa

Publicat el Tue 21/05/2019
Família acollida anglès

Després de l'èxit dels dos últims cursos respecte a l'auxiliar de conversa que l'AFA facilita a l'escola, per tal de tenir un/a mestre/a natiu/va que interactui amb els alumnes a les classes d'anglès,  tant a l'escola com a l'AFA ens agradaria continuar el curs 2019-2020 amb la mateixa línia.

 

Us recordem que tenim contractada l'empresa Home to Home, amb un programa que consisteix en què el natiu està contractat 25 h setmanals i s'allotja durant un curs a tres cases de diferents famílies de l'escola. És a dir, cada familia l'acull un trimestre aproximadament. La família li proporciona allotjament i manutenció  (esmorzar i sopar entre setmana, tots els àpats els caps de setmana). Ha de disposar d'una habitació pròpia i internet. A canvi, la família, a més de l'experiència que suposa tenir una persona estrangera de parla anglesa a casa, té assegurades dues hores a la setmana per a ella, que pot utilitzar per a classes particulars, cangurs o el que acordin les dues parts a l'inici de l'estada.

 

Fins ara les valoracions que han fet les famílies acollidores d'aquest dos cursos han sigut molt positives.

 

Si voleu més informació, podeu anar a la unes sessió informativa adreçada a totes les famílies interessades en acollir un auxiliar de conversa el pròxim curs, que tindrà lloc dimarts 28 de maig a les 18.30 h a l'Escola Pia Balmes.

 

Si esteu interessats/ades en ser família d'acollida durant el curs vinent (2019-2020), si us plau, empleneu aquesta enquesta fins al 29 de maig: https://es.surveymonkey.com/r/CKJZDML

 

Si no hi esteu interessats però voleu deixar els vbostres comentaris, també podeu emplenar-la.

 

 

Categories