Agraïment del Casal dels Infants del Raval

Publicat el Mon 22/07/2019
Caslinfantsraval

Des del Casal dels Infants ens han fet arribar una carta d'agraïment per la nostra col·laboració, que fem palesa amb la recaptació de les fires biannuals Roba que Roda que fem cada any a l'escola.

 

Podeu llegir el text a continuació:

 

Benvolguts/udes,

 

Novament, gràcies per la vostra col·laboració. Comptar amb vosaltres possibilita la defensa i la lluita per garantir l'aplicació real i pràctica dels drets i les oportunitats de tots els infants

 

La pobresa no pot ser hereditària, per això construïm respostes educatives i socials als barris on es concentren més situacions de desigualtat, perquè és aquí on socialment cal esforçar-nos més. 

 

L'educació és la nostra resposta. Acompanyem més de 7.000 infants, joves i famílies cada any perquè puguin superar el risc d'exclusió i tirar endavant al Raval i al Besòs de Barcelona, a la Mina de Sant Adrià de Besòs, a Santa Coloma de Gramenet, a Badalona, a Salt i als barris perifèrics de Tànger i Casablanca.

 

No ho fem sols. Comptem amb la complicitat i l'esforç de la ciutadania, les escoles, els serveis i organitzacions de cada barri que es mobilitzen amb nosaltres per garantir el benestar, l'educació i el futur de tots els nens i les nenes. Gràcies per sumar-hi la vostra aportació. 

 

La vostra renovada col·laboració és molt important.

 

Les dades del vostre donatiu:

Data:    12/07/2019

Import:     223 €

 

Us continuarem informant del dia a dia del què ajudareu a fer possible i us convidem a conèixer el Casal personalment quan vulgueu. Gràcies per fer-nos costat!

 

Rebeu una cordial salutació! Bones vacances!

Categories