Extraescolars 20-21

Publicat el Tue 02/06/2020
Extarescolars 20-21

Us presentem la GRAELLA D'ACTIVITATS EXTRAESCOLARS previstes per al proper curs escolar 20-21.

Les inscripcions seran online la setmana del 8 al 14 de juny, excepte per a les famílies de P3, que hauran de fer-la al setembre, coincidint amb el període d'inscripció per a les places vacants de la resta d'alumnes de l'escola.

Per inscriure's a acollida i a l'activitat d'educació emocional s'han d'omplir les fitxes d'inscripció i enviar-les per e-mail a les adreces corresponents, que trobareu al full d'informació general. Us les deixem aquí perquè pugueu fer-ho:

1. Fitxa d'inscripció del servei d'acollida

2. Fitxa d'inscripció d'educació emocional.

S'ha de tenir en compte que tota la informació relativa a les extraescolars podrà patir canvis i anul·lacions perquè està subjecta als possibles canvis normatius que puguin produir-se en relació a la situació excepcional generada arran de la crisi de la COVID-19.


Aquest curs hi ha NOVES ACTIVITATS:

  • IOGA PER A INFANTS i IOGA PER A FAMÍLIES: per relaxar-nos i fer exercici. De la mà de Iogainens. Aquí en trobareu informació.
  • EDUCACIÓ EMOCIONAL: a través de diferents jocs aprendran gestionar millor les emocions i perquè educar és emocionar. Serà dirigida per Mar Milán Seda. Aquí en trobareu informació.
  • MÚSICA I MANDALES: pintar mandales tot relacionant-les amb la música és molt més que omplir de colors. Aquesta activitat ens l'ofereix l'Associació Esportiva Eixample.
  • ROBÒTICA: seguim apostant per la Robòtica, però aquest curs canviem tant la metodologia com l'empresa que gestionarà l'extraescolar. A.H.A! STEAM, una empresa veïna, ens presenta un projecte molt engrescador. Aquí en trobareu informació.
  • ZUMBA i ESTIRAMENTS PER A ADULTS: com que també pensem en els adults, l'Associació Esportiva Eixample ofereix dues activitats per posar en forma els pares, les mares i tots els familiars de la nostra escola.

També consolidem algunes activitats que vàrem començar aquest curs que estem tancant i que han tingut una molt bona acollida entre les famílies:

  • ARTS PLÀSTIQUES: la Karla seguirà ensenyant a expressar-se i a treure l'artista que porten dins els nostres infants, ensenyant-los les diferents tècniques tot endintsant-los en el món de l'art i fomentant la seva creativitat.
  • ANGLÈS: Idiomes Tarradellas, la nostra acadèmia de proximitat, ens seguirà oferint aquestes interessants i divertides classes on els infants aprenen, reforcen i milloren el seu nivell d'anglès.
  • CIRC PER A MENUTS. Una activitat de psicomotricitat, moguda i divertida per als més menuts quens ofereix l'Associació Esportiva Eixample i que després de l'èxit obtingut, amplia l'oferta a 1r de primària.

 

Recordeu que per fer ús de les activitats extraescolars és OBLIGATORI ser soci de l’AFA.

Aquí trobareu la graella d'extraescolars per cursos, per si us va millor a l'hora de consultar-la.

Us deixem també la informació general.