COMUNICAT AUXILIAR DE CONVERSA 2019-2020

Publicat el Fri 27/09/2019
Speaker

Benvolgudes famílies,

 

Com sabeu, dins el projecte d’auxiliars de conversa que organitza l'AFA, des del curs 2017-2018 teníem contractada l’empresa 'Home to Home'. A través d’aquesta empresa una persona nativa anglesa venia 23 hores per setmana a l’escola a fer d’auxiliar de conversa en llengua anglesa en horari escolar i s’allotjava a casa de 3 famílies de l’escola durant el curs.

El dia 10 de setembre l’empresa 'Home to Home' ens va comunicar que, a causa d’un canvi en la normativa legislativa en el contracte d’estudiants, cancel·lava el programa d’acollida d’auxiliars de conversa i que, malauradament, no ens podia oferir el seus serveis.

Donada la importància d’aquest projecte tant per a l’AFA com per a l’escola, durant el mes de setembre hem estat buscant una solució alternativa per tal que els nostres fills i filles continuïn tenint un/a speaker a l’escola. Tenint en compte la impossibilitat de seguir amb el mateix tipus de programa (escola + acollida en famílies) a curt termini, i després de consultar l’empresa que enguany realitzarà l’extraescolar d’anglès, Idiomes Tarradellas ens ha ofert la possibilitat que una de les 'teachers' que farà l’extraescolar vingui també a realitzar les hores d’speaker juntament amb les mestres de l'escola.

Com sabeu, el programa ofert per 'Home to Home' implicava una reducció en el cost per hora gràcies a l’acollida de l’speaker, i això permetia que la seva jornada fos de 23 hores setmanals, de les quals 2 es destinaven a la família d’acollida. Malgrat que la contractació de personal de l’empresa Idiomes Tarradellas té un cost més elevat, com no volem que els nostres alumnes es quedin sense la totalitat del servei, hem decidit contractar la nova speaker per un total de 20 hores setmanals, assumint una despesa extra per part de l’AFA. Atès que aquesta decisió s’ha pres amb caràcter d’urgència, es realitzarà un contracte de 3 mesos a l'espera que el mes de desembre l’assemblea de l’AFA pugui votar l’augment de despesa que suposa mantenir aquestes 20 hores setmanals durant tot el curs

Així doncs, el dia 1 d’octubre, com s’ha fet durant els anys anteriors, la Grace començarà a treballar a l’escola amb els nostres infants. Durant aquest curs estudiarem la possibilitat de retornar a la modalitat d’acollida familiar de cara al curs vinent perquè era un projecte que tenia molt bona acollida per part de les famílies.

Disculpeu el retard en aquesta comunicació però abans d'informar-vos volíem trobar-hi una solució i per això era necessari tenir el vist-i-plau de totes les parts.

Categories