Anul·lació extraescolar anglès

Publicat el Fri 14/09/2018
anglès

Com molts de vosaltres ja sabeu, hi ha hagut un canvi d’última hora en la graella d’extraescolars: aquest curs l’anglès no hi serà, si més no, d'entrada.

Després d’haver acceptat les inscripcions de juny (un total de 36 alumnes inscrits), el passat dia 7 de setembre l’empresa Smart English, que fins ara ha donat el servei d’anglès, va anunciar a la responsable d’Extraescolars que, per un canvi d’orientació de l’empresa, només podien oferir una mestra d’anglès per cobrir els diferents grups. Ja no es tindria una coordinadora, com fins ara, i tampoc podien oferir un substitut en cas que hi hagués un incident i la mestra no pogués donar la classe. Aquesta precarietat, tenint en compte que es tracta d’atendre infants, es va trobar inacceptable. Des de l’AFA creiem que la qualitat del servei i l’adequada atenció als nostres infants és primordial.

És per aquesta raó que, gairebé obligats, hem hagut d’anul·lar aquest servei. 

Actualment des de la Junta i la Vocalia d’Extraescolars s’està intentant trobar alternatives, però no podem assegurar que trobem una bona opció per cobrir aquest curs.

Amb les famílies afectades seguirem en contacte aquests dies per sospesar les opcions que puguin sorgir.

I no cal dir que, si alguna família, pel seu coneixement en la matèria, pot donar un cop de mà en la cerca de solucions, sempre serà molt benvinguda.

Sentim molt les molèsties que tota aquesta situació està ocasionant.

Categories