23 i 26/04: Celebrem Sant Jordi!

Publicat el Tue 09/04/2019
Sant Jordi

Aquest any Sant Jordi cau just després de Setmana Santa, de manera que ja us avancem com ho celebrarem perquè vingueu preparats.

 

Dimarts 23, Diada de Sant Jordi, els alumnes de 6è plantaran les seves paradetes de roses des de les 8 h. Unes paradetes ben matineres per recaptar diners per a la sortida de fi de curs. Si en voleu una, compreu-la abans que s’esgotin!  

 

A la tarda, com ja és tradició, a partir de les 16.30 h podreu acompanyar els vostres fills a bescanviar els tiquets de l’intercanvi de libres. Deixeu-los mirar, llegir i remenar!  Mentre ho fan, aprofiteu per firar-vos un llibre vosaltres també. Es vendran llibres  de segona mà per a adults (1 x 3€, 2 x 5€ o 5 x 10€.) La recaptació es destinarà als projectes de l'AFA.

 

Com a cloenda,  divendres 26 arribarà la representació de La llegenda de Sant Jordi de la mà del grup de teatre El Rampell protagonitzada per nens i nenes de l'escola. Si hi voleu assistir, caldrà que agafeu una entrada gratuïta a l’AFA del 23 al 25 d’abril, així garantim l’aforament màxim de 150 persones. Hi haurà dos passis: el primer serà a les 17 h i el segon a les 18 h, tots dos al gimnàs. I, abans d’entrar a gaudir de l’espectacle o en sortir-ne, podeu passar a fer un mos pel Bar de l’AFA. Durant tota la tarda estarà a la vostra disposició per oferir-vos begudes, berenars, refrigeris i pica-piques.

 

Esperem que gaudiu de les activitats i us desitgem una feliç Diada!

Categories