21/02: Festa de Carnestoltes

Publicat el Tue 18/02/2020
Carnestoltes 20

Divendres 21/02 a partir de les 16.30 h per celebrar la festa de Carnaval al pati de l’escola.

 

A continuació us indiquem l’horari i les activitats de la Festa:

 

16.30 h: Recollida dels infants i berenar infantil. Els alumnes de 1r repartiran el berenar a tots els nens de l’escola, per cursos, amb l'ajuda dels delegats. Seguidament, els nens aniran a berenar a la pista. Allà es col.locaran amb el seu curs, preparant-se així per sortir a la rua.

 

17 hRua de Carnestoltes. Els alumnes es col·locaran al pati darrera del cartell que correspongui al seu curs. Us animem a portar instruments de percussió o qualsevol andròmina per fer soroll i animar la rua! . És molt important que els grups no se separin gaire durant la rua. organització de la rua.

 

L’ordre dels cursos serà el següent:  

 

1r (+Rei Carnestoltes i Batucada): de baixada es quedaran a la cantonada d'Urgell / Londres fins que passin els grups i tancaran la rua després de 6è.

 

P3 - P4 (+Pinyorca) - P5 (+Capgrossos) 

 

2n - 3r (+Mallorqueta)

 

4t - 5è - 6è (+Batucada)

 

17.30 h: Arribada a l’escola, on podreu fer un munt d’activitats (zumba, photocall i pintacares) i visitar les grans obres d’art del MNACllorca.

 

18.30 h - 19.45 hDiscoteca al gimnàs.

 

A més, hi haurà servei de bar durant tota la tarda i d’altres sorpreses per celebrar la festa més esbojarrada de l’any “con mucho arte”!

 

No us ho perdeu!

Categories