19/12: Fira de l'autocura

Publicat el Wed 15/12/2021
La MARATÓ

El proper diumenge 19/12 d’11 h a 14 h les famílies de 4t i la Vocalia de Festes de l’AFA han organitzat la Fira de l’Autocura.

Hi haurà bar, tallers i una rifa solidària per a La Marató de TV3.

Podreu comprar els números  a les paradetes que trobareu a les entrades d’Infantil i Primària del 13 al 17 de desembre a les 8.45 h i a les 16.15 h. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Les entitats que col·laboren a les activitats del dia són: ESCACS EDAMI , MY LITTLE VAN GOGH, IDIOMES TARRADELLAS, ASSOCIACIÓ ESPORTIVA EIXAMPLE, A.H.A STEAM, EDUCACIÓ EMOCIONAL MAR MILÁN, IOGAINENS, AFA ESCOLA MALLORCA

I, entre d'altres, els comerços del barri que han col·laboratdonant gratuïtament els premis de la rifa són: Biopompas, Casa Ametller C. Casanova, Casa Viva, Coses de Casa, El Cau, Familia Lozano Rodríguez, Farmàcia Martínez Gimeno, Farmàcia Rodríguez Mor, Forn 365, Il Mercatino, La Bona Fruita, La Fábrica Empanadas Argentinas, Llegums cuïts Porta-Novau, Lunática Barcelona, Millorocean&Wilomar, Nuria Gaya Estilisme, Panet Londres, Papereria Can Paper, Parafarmàcia Da Venda, Peixateria Polo, Quiosc Borrell/Londres, Sala Mallorca_Al teu aire, Supermercat Jespac Muntaner, Tabacs Londres, Tio Bigotes, Venivinum i Xarcuteria Alonso Andrés.

Veniu i trenquem murs tots junts per la salut mental! 

Categories