16/11-16/12: Participa al Gran Recapte

Publicat el Mon 09/11/2020
Gran recapte

El Gran Recapte és una campanya clau per als Bancs dels Aliments, perquè amb els gairebé 5 milions d’aliments recaptats a Catalunya es pot proveir a les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos

La 12ª edició del Gran Recapte d’Aliments se celebrarà a finals del mes de novembre del 2020. Les dates previstes són del 16 al 21 de novembre als establiments i del 16 de novembre al 16 de desembre online.

En un escenari d’incertesa, derivat de la pandèmia COVID 19, els Bancs dels Aliments es veuen obligats a haver de reinventar la campanya massiva de recollida d’aliments i convertir-la en una campanya virtual de donacions.

Per col·laborar online, podeu fer-ho mitjançant aquest enllaç: https://www.granrecapteonline.com/

Als supermercats, les donacions també seran virtuals. A l’hora de pagar a caixa es farà servir un CODI GRAN RECAPTE amb els imports estipulats per cistella (1€ - 3€ - 5€ - 10€ - 20€ - 50€ o indefinit). Un cop finalitzat el Gran Recapte, els Bancs dels Aliments disposaran de l’import íntegre de les donacions per a poder adquirir aliments bàsics.

Podeu consultar tota la informació aquí

Categories