15/11: Nova Reunió Vocalia Menjador

Publicat el Tue 23/10/2018
Nova reunió Vocalia de Menjador

Malauradament a la reunió del passat dia 18 no va assistir-hi prou gent com per poder crear una nova Vocalia que assumeixi la tasca de recollir la veu de les famílies sobre com ens agradaria que fos el menjador dels nostres infants en aquesta nova etapa.

 

Com ja sabeu, enguany l'AFA ja no té l'encàrrec de gestionar el menjador i és l'escola qui fa aquesta tasca. En breu s'hauria d'iniciar el procés per treure a concurs l'explotació del servei. Tot i que no sabem en quin grau podrem influir en aquesta decisió, sí que és clar que hi haurà un espai per escoltar la veu de les famílies. Per això és molt important que aconseguim tenir un posicionament clar i el més representatiu possible del model de menjador que volem. Si no aconseguim crear aquesta Comissió ni aquest document de posicionament, la veu de les famílies perdrà pes i els nostres interessos no podran ser defensats amb la mateixa força.

 

El menjador és un espai importantíssim tant per a l'alimentació com per a la gestió del lleure dels nostres infants i les famílies no en podem quedar a banda. Per això us convoquem novament a una reunió el proper dia 15 de novembre a les 21 h al menjador de l'escola. La idea seria crear un document que reculli les bases del menjador que volem i que aquest document pugui ser votats per les famílies a la propera assemblea. No val a badar. El procés del concurs s'acosta i hem de poder donar la nostra opinió!

 

 

Categories